Jun 9, 2010

Futbolas: Anglija. Meksikos sindromas


Nieko nebus, kalbėsiu apie Anglijos futbolo rinktinę.

Futbolas jau persmelkė mane. Tai nutiko akimirką po to, kai nusipirkęs Jo didenybės Futbolo Čempionatui 2010 skirtą "Spo:)" numerį perskaičiau Nerkos įžanginį straipsnį ir viską, kas ten parašyta apie dalyvaujančias komandas. Sužymėjau kiekvienos grupės favoritus, o Facebooke apsireiškiau sergantis už olandus ir suspėliojau kiekvieno etapo varžybų rezultatus.

Jau anksesniame įraše rašiau, kad spaudžiu viską, kas rašo "World Cup", "Football", "FIFA" ir tt. Teks priprasti ir Jums prie dažnesnės futbolo temos šiame tinklaraštyje. Daugeliui tai netgi patiks.



Kaip kad man patiko kūrybos industrijai skirto žurnalo "Creative Review" blog'o įrašas apie neišleisto pašto ženklo dizainą, kuris buvo sukurtas numatomam 1970 metų Futbolo Čempionato finalo rezultatui - Anglija laimi.

Tai nemažai pasako apie jų tikėjimą tuo, kad ir 70-aisias Meksikoje pavyks apginti 66-ųjų Čempionų titulą, bet laimėjo Brazilai. Pirma šio įrašo iliustracija gerai atspindi Anglijos rinktinės nuotaikas kiekvieno Čempionato metu. Juk nuo to laiko jie nieko nelaimėjo!

No comments:

Post a Comment